achtergrond 2013

Volgers

vrijdag 26 april 2013

Meisje geboren

Hallo bloggers,

Bedankt weer voor jullie lieve en leuke reacties op mijn zwart/wit kaart en het meeleven voor de behandeling van mijn ogen. Gelukkig is er behandeling mogelijk, als het ene oog beter is als het andere dan kun je moeilijk diepte en afstand bepalen, en dat kan best wel eens lastig zijn met kaarten maken, maar dat hoef ik jullie natuurlijk niet te vertellen. Voorheen kon ik het helemaal niet omdat toen beide ogen heel slecht waren, dus ik was zo blij na de operatie dat ik weer zoveel kon zien. Ik zag weer vliegtuigen en kerktorens, had ik echt jaren niet gezien.

Wat een verschil met gisteren hè? Toen hebben we heerlijk van de zon kunnen genieten en nu regent het bijna heel de ochtend al. Voor de tuin wel goed hoor, maar het onkruid schiet weer gelijk omhoog.

Ik ben tot de ontdekking gekomen dat  op mijn blog in "mijn lijst met blogs" niet iedereen weergegeven wordt. En tegenwoordig kijk ik eigenlijk alleen daar of er nog nieuwe creaties geplaatst zijn, maar gisteren keek ik naar die andere bij ontwerp en dan blogger, en daar stonden creaties tussen die niet op mijn blog komen te staan, dus kan het zijn dat ik al een poosje geen reactie gegeven heb bij iemand, maar dat komt dus daardoor. En ik reageer ook niet altijd op alles, want er gaat best veel tijd inzitten, maar probeer om toch regelmatig te reageren.

Dan nu naar het kaartje voor deze keer. Bij een neef van mij is een poosje geleden alweer een meisje geboren, en daar heb ik dit kaartje voor gemaakt.

Basis - witte kaart
DP - Hema
Mal hart - Nellie Snellen MFD-022
Mal sokje - MD Lr0216
Bloemetjes - ponsje Kruidvat en Tonicpons
Blaadjes - ponsje Kruidvat
Plaatje - Eline Pellinkhof
Plakpareltjes - Joy! Crafts
Lintje, bedeltje en tekststicker.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

9 opmerkingen:

 1. Hoi hoi

  Wat een prachtig babykaartje is het weer geworden .
  Fijn weekend
  Groetjes Marcella

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattig kaartje,echt lief,lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi hoi Sjanie, weer een juweeltje!
  Mooi dit babykaartje!
  lieve kleurtjes heb je gebruikt!
  Groetjes van Daatje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een heel lief kaartje Sjanie.
  Groetjes en prettig weekend.
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat klinkt dat toch herkenbaar met je ogen Sjanie, toen Nick net geopereerd was aan zijn staar zag hij opeens dingen die hij nog nooit gezien had, zoals een kat, hij schrok zich werkelijk een hoedje toen hij dat voor het eerst vlak voor zijn voetjes voorbij zag rennen. Er ging net als voor jou een wereld voor hem open. Ik vind je kaartje weer een plaatje geworden, helemaal mooi.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Sjanie,
  je hebt een heel lief babykaartje gemaakt..lirf kleurtje,mooi mallen..Liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Sjanie,
  Ben ook even bij jou kaartjes wezen kijken, je maakt leuke kaartjes hoor. Je babykaartje is ook erg schattig geworden. Leuk dat je bij mij een bezoekje hebt gebracht en m'n volger wilt worden. Tip je bent volgens mij je vergeten aan te melden ik dacht ik laat het je even weten het is mij ook al eens gebeurt;-)
  Groetjes Ellie
  http://ellieskaarten.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit ziet er heel lief en mooi uit Sjanie! Prachtig zo met je papierkeuze en de mallen! Heel mooi gemaakt!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen