achtergrond 2013

Volgers

vrijdag 19 april 2013

Geboren

Hallo bloggers,

De mentrix van Stephan is 22 Maart bevallen van een dochtertje.
Van de week heb ik het kaartje in de bus gedaan.  Ze woont hier gewoon in het stadje, maar ik vergeet het steeds. Dan rijd ik er langs en dan denk ik: o ja, die kaart. Herkennen jullie dat ?
O, van de week was ik toch weer slim bezig, ik had de kaart bij de mentrix binnen wezen gooien en ik moest nog even een boodschap doen, en toen ik al onderweg was kwam ik er achter dat ik nog een kaart  klaar had staan die gepost moest worden voor mijn nichtje die getrouwd was. Vergeten dus. Ook moest ik  nog iets afgeven bij iemand, maar dat was weer richting huis, dus ik dacht: dan ga ik die kaart thuis ophalen en dan rij ik langs de brievenbus naar het adres waar ik iets af moest geven. Kom ik bij de brievenbus, kom ik de overbuurvrouw tegen met de wagen, en even een praatje en naar de baby gekeken, en ik stap op de fiets ( zonder de kaart gepost te hebben) en rij weer verder naar het afgeef adresje. En weer een praatje, sta ik daar nog te vertellen dat ik die kaart gepost had en nu naar huis ging, stap ik op de fiets, zie ik die kaart in mijn mand liggen. Toen maar weer langs de brievenbus en de kaart toen wel gepost.
De mensen zullen wel gedacht hebben dat ik het heen en weer had of zo. Haha.
Maar nu naar de kaart voor de mentrix. Stephan had een heel uitgebreid kaartje gekregen met alle info erop, dus maar een uitgebreid kaartje terug gedaan en alle info erop verwerkt, zoals naam, datum, tijd, gewicht en lengte.

Basis - kaart van kraft
DP - boekenvoordeel
Mal - Nellie Snellen MFD-006
Pllatje weet ik niet waar dat van is, staat er  niet op.
Mal klok - MD Cr1234
Cijfers en letters - Joy! Crafts 6002/0141

Leuk dat je weer even een kijkje kwam nemen.
En bedankt voor de leuke reacties die jullie weer achtergelaten hebben op mijn vintage kaartje.


10 opmerkingen:

 1. Wat een LEUK babykaartje Sjanie.
  Enneh.....ook het kaartje kan "heen en weer" ☺☺☺.
  Liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen dat je het "heen en weer" virus had! Het is wat om ouder te worden! Heel herkenbaar Sjanie...Maar je kaartje is heel erg mooi geworden! Leuk dat je alle info uit hun geboortekaartje weer terug hebt laten komen! Erg mooi gemaakt!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuk baby kaartje heb je weer gemaakt .
  Groetjes Marcella

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha wat een verhaal Sjanie, je had echt je daggie niet. Maar wat heb je een supermooie kaart gemaakt, wat een supermodel weer.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig kaartje !

  Fijn weekend, Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi hoi Sjanie,
  mooie trapjeskaart,
  ook je vintagekaart vind ik geweldig!
  Groetjes van Daatje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijk pink kaartje! Daar zal ze blij mee zijn al moest ze er dan even op wachten. Het is het wachten waard hoor!
  xoxo Annette

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat je bij m'n blog bent wezen kijken! Een mooi verhaal over het posten van je kaarten, ik herken `t ook wel hoor, en ach en zo blijven we actief bezig! Je kaartje is heel mooi geworden.En ik ga je ook volgen hoor!
  Groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen