achtergrond 2013

Volgers

vrijdag 16 mei 2014

Hier ben ik weer.....

Hallo allemaal,

Hier ben ik weer eens hoor, echt lang geleden. Ik zag dat ik dit jaar nog niets erop heb kunnen zetten.
Had namelijk problemen met de laptop. Begin Januari was ik ineens de afbeeldingen en de documenten kwijt.
Alles weg! Heb de foto's toen weer gevonden via Picasa, maar kreeg ze daarvandaan niet op mijn blog geplaatst. Nu zijn we in de meivakantie een week naar Malmedy geweest in België, en een neef van ons was er ook bij en die heeft er is naar gekeken, en jawel hoor, daar was alles weer, maar wel anders dan anders,
dus toen we thuis waren dacht ik: dan ga ik eerst eens iets op mijn blog plaatsen, maar nee hoor, het lukte niet. Nu ben ik erachter hoe het wel moet (gaat wel via een hele omweg) en kan ik weer eens wat laten zien. Ik had intussentijd wel kaarten gemaakt en foto's van gemaakt, maar durfde ze ook niet op de laptop te zetten, bang dat ik ze ook kwijt zou raken. Nu staan ze er wel op, en heb er een aantal bewerkt via Picasa, maar krijg ze niet bij afbeeldingen in de goede map en de rest krijg ik nu ook niet meer bewerkt. Als ik een foto aanklik gaat hij normaal naar Picasa, maar nu blijft hij laden, snap er niets van.

Ik heb heel soms wel een rondje blog gedaan en af en toe een reactie achter gelaten, maar wist je, als je zelf niet meer kan bloggen, dat het dan ook helemaal niet leuk meer is? Ik heb wel hele mooie creaties voorbij zien komen hoor.
Hier gaat alles zijn gangetje, hoewel ik op het moment een ontsteking in mijn mond heb. Van de week naar de tandarts geweest en die heeft een her wortelkanaal behandeling gedaan en daar heb ik flink last van.
Ben vanmorgen nog terug geweest, omdat ik zo het weekend niet in wilde en alles is goed, hoort er gewoon bij. Omdat er een ontsteking zit stuurt het lichaam er witte bloedcellen naartoe daar zit ook vocht bij en dat vocht geeft een zwelling en de zwelling geeft pijn. Nou dan is het balletje weer rond. Met pijnstillers de boel onder controle houden en volgende week kunt u weer lachen :).
Nou moed houden dan maar.

Cynthia heeft intussen haar rijbewijs gehaald, en als ze niet aan het werk is zit ze in de stad, hihi.
Nee hoor grapje, ze gaat weleens naar de stad en dan mag moeders ook eens mee, gezellig hoor.
Heb zelf geen rijbewijs en dan kun je toch buiten het weekend ook eens ergens heen.
Ik heb nog een kaart voor haar gemaakt omdat ze geslaagd was en laat ik daar gelijk maar mee afsluiten.
Basis - wit linnenkarton
DP - Kruidvat
Mal - Nellie Snellen MFD-029
Plaatje - voorbeeldkaarten
Bloem - double dies ~ boekenvoordeel
Splitpen
Tekststicker.
Het is wel in de verte kijken, maar krijg deze dus niet meer bewerkt helaas.

Ik wens iedereen een hele fijne dag verder en een goed weekend, ze geven mooi weer op dus daar genieten we met z'n allen maar van.

Liefs,
Sjanie